ua en ru

Як утекти від зими: пляжний відпочинок 2014 року

Як утекти від зими: пляжний відпочинок 2014 року

Наближається зима. А це сніг, холод і мороз. Як утекти від зимової холоднечі і морозних північних вітрів? Чи можна якось продовжити літо і теплі деньки? У нашій країні це, на жаль, неможливо. Холодно не тільки кліматично, новини теж не гріють. А як хочеться відмовитися від усього і десь валятися на теплому пісочку, слухаючи морський прибій. На щастя, на допомогу завжди приходять країни з теплим кліматом. Давайте подивимося, де можна чудово провести зимові канікули.

В'єтнам

Пляжний відпочинок взимку у В'єтнамі відрізняється від інших країн східної екзотикою і якісним сервісом. Багато туристів називають В'єтнам азіатськими Гаваями, так як в ньому багато піщаних пляжів, водоспадів, кокосових пальм. Якщо ви любите екскурсії, В'єтнам - країна для вас. Вам запропонують екскурсії по національних заповідників та історичних пам'яток стародавніх цивілізацій. У всякому разі, буде що згадати. У В'єтнамі буде цікаво всім членам сім'ї.

Гоа (Індія)

Гоа - це всесвітньо відома місцевість в Індії, куди приїжджають індійські і світові зірки теле-та кіноіндустрії. Чим їх і інших туристів приваблює ця країна? В першу чергу це шалено красиві пляжі, екзотична рослинність, місцеві традиції, незвичайні птахи і тварини, барвисті і галасливі ринки, монастирі і храми світових релігій. І що найприємніше - це недорога країна. Ви зможете зняти номер у готелі або готелі за помірну ціну і якісним сервісом. Відпочинок в цій країні сподобається і вашим дітям. Ви зможете покататися на слонах, відвідати ринки зі спеціями або купити ексклюзивні прикраси.

Єгипет

Країна пірамід і фараонів знаходиться не так далеко, як Індія і В'єтнам, проте в грудні там можна чудово провести час на пляжах багатьох курортів, щоправда лише в денний час. Вночі, у грудні температура опускається до 12-7 градусів, а вдень 21-25. У цей період можна потрапити на вітряні дні, що ідеально підходить любителям віндсерфінгу. Також це час люблять самі допитливі туристи, які не задовольняються тільки водними процедурами, а воліють активно відвідувати екскурсії і подорожі вглиб країни.

Втечіть від холодної зими у спекотне літо! Замовляйте тур за телефонами: (044) 599 21 42, (044) 353 51 56

Або залиште заявку прямо зараз і ми забезпечимо Вам незабутній відпочинок!