ua en ru

Кабмін реорганізував Державну академію залізничного транспорту в університет

Кабінет міністрів України доручив реорганізувати Українську державну академію залізничного транспорту в Український державний університет залізничного транспорту.

Кабінет міністрів України доручив реорганізувати Українську державну академію залізничного транспорту в Український державний університет залізничного транспорту. Про це йдеться у розпорядженні уряду № 1049-р від 30 жовтня 2014 р.

"Прийняти пропозицію Міністерства освіти і науки щодо реорганізації Української державної академії залізничного транспорту шляхом її перетворення в Український державний університет залізничного транспорту", - йдеться у документі.

Витрати, пов'язані з реорганізацією Академії Кабмін доручив здійснити в межах коштів державного бюджету, передбачених Міністерству освіти і науки для підготовки кадрів.

"Взяти до відома, що студенти Української державної академії залізничного транспорту продовжують навчання в Українському державному університеті залізничного транспорту", - йдеться в документі.

Нагадаємо, раніше Кабінет міністрів перерозподілив 425 тис. грн на підготовку кадрів для сфери зв'язку вищими навчальними закладами III і IV рівнів акредитації. Про це йдеться в розпорядженні уряду № 1012-р від 22 жовтня 2014 р.