ua en ru

Кабмін перерозподілив 425 тис. грн на підготовку вузами кадрів для сфери зв'язку

Кабінет міністрів України перерозподілив 425 тис. грн на підготовку кадрів для сфери зв'язку вищими навчальними закладами III та IV рівнів акредитації.

Кабінет міністрів України перерозподілив 425 тис. грн на підготовку кадрів для сфери зв'язку вищими навчальними закладами III та IV рівнів акредитації. Про це йдеться у розпорядженні уряду № 1012-р від 22 жовтня 2014 р.

"Відповідно до частини восьмої статті 23 Бюджетного кодексу України здійснити в межах загального обсягу бюджетних призначень, передбачених Адміністрації Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації на 2014 р. у загальному фонді державного бюджету, перерозподіл видатків споживання в сумі 425 тис. грн шляхом зменшення їх обсягу за програмою "Забезпечення функціонування державної системи спеціального зв'язку та захисту інформації" (у тому числі оплата праці - 385 тис. грн) та збільшення їх обсягу за програмою "Підготовка кадрів для сфери зв'язку вищими навчальними закладами III та IV рівнів акредитації" (у тому числі оплата праці - 385 тис. грн).

Кабмін також доручив Міністерству фінансів внести відповідні зміни до розпису державного бюджету.

Нагадаємо, 25 червня 2014 р. в Україні офіційно опублікований закон 1313-VII "Про внесення змін до законів України щодо боротьби з тероризмом". Цей закон серед іншого також зараховує до суб'єктів боротьби з тероризмом Держслужби спецзв'язку, Службу зовнішньої розвідки та ін.