ua en ru

ДСА перерозподілила 786 посад в апаратах судів з Криму на материкову Україну

Державна судова адміністрація України (ДСА) провела перерозподіл 786 посад працівників апаратів судів за рахунок зменшення кількості відповідних посад в судах, що розташовані в АР Крим.

Державна судова адміністрація України (ДСА) провела перерозподіл 786 посад працівників апаратів судів за рахунок зменшення кількості відповідних посад в судах, що розташовані в АР Крим. Про це йдеться в наказі голови Державної судової адміністрації України № 135 від 20 жовтня 2014 р., який оприлюднила прес-служба ДСА.

Згідно з цим наказом, проведено перерозподіл 786 посад працівників апаратів судів, а саме, збільшено цю кількість посад працівників в апаратах місцевих загальних судів на материковій частині України за рахунок зменшення кількості посад таких працівників в апаратах судів, що розташовані на тимчасово окупованій території Автономної Республіки Крим.

"Видання зазначеного наказу надає можливість працівникам апаратів місцевих загальних судів, що розташовані на території, тимчасово підконтрольній незаконним збройним формуванням, бути переведеними на посади працівників апаратів судів, розміщених в інших регіонах України", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше ДСА перерозподілила 262 посади суддів з Криму на материкову Україну.