ua en ru

Для побутових споживачів газу почав роботу онлайн-портал "104.ua"

ТОВ "Регіональна Газова Компанія" розробила український газовий портал "104.ua", який буде джерелом необхідної інформації про ситуацію на газовому ринку для споживачів. Про це йдеться в повідомленні прес-служби газорозподільної компанії.

"Перевага порталу "104.ua" в тому, що користувач у будь-якому куточку України через інтерактивну мапу, розміщену на головній сторінці, може потрапити на сайт своєї газової компанії і отримати необхідну інформацію про діючі тарифи на газ, ознайомитися з нормативними документами, порадами щодо безпечного використання газу в побуті, оцінити якість послуг газорозподільних компаній України і тд.", - повідомили в "Регіональній Газовій Компанії".

Зазначається, що на порталі також надаватимуться інформаційні та аналітичні матеріали для журналістів, політиків та експертів, що стосуються проблемних питань ринку природного газу та шляхів його перетворення у відповідності з європейськими нормами.

"Дефіцит достовірної інформації про ринок газу заважає проведенню необхідних реформ у галузі. На порталі "104.ua" будуть публікуватися тарифи і ціни на газ, прейскуранти різноманітних послуг газових компаній, зміст інвестиційних програм, структура використання тарифної виручки і т. д. Подібна інформація дуже важлива для об'єктивного аналізу і неупереджених оцінок роботи підприємств газової галузі", - зазначив директор "Регіональної Газової Компанії" Олександр Притика.

У "Регіональній Газовій Компанії" відзначили, що побутові споживачі газу вже найближчим часом зможуть, зареєструвавшись на порталі, в режимі онлайн оплатити послуги за газ, отримати інформацію про поточний стан свого особового рахунку, внести показання лічильника, подивитися історію своїх платежів і свідчень, зв'язатися онлайн зі службою газу.

ТОВ "Регіональна Газова Компанія" працює на ринку газорозподілу і об'єднує понад 20 українських газорозподільних компаній.