ua en ru

"Київстар" відновив мобільний зв'язок в 30 населених пунктах на Донбасі

Національний телеком-оператор "Київстар" відновив надання послуг мобільного зв'язку в 30 населених пунктах Сніжнянського, Старобешівського, Новоазовського районів Донецької області і в Свердловському районі Луганської області.

Національний телеком-оператор "Київстар" відновив надання послуг мобільного зв'язку в 30 населених пунктах Сніжнянського, Старобешівського, Новоазовського районів Донецької області і в Свердловському районі Луганської області. Про це йдеться в повідомленні прес-служби оператора.

"Мобільний зв'язок "Київстар" знову працює в містах Сніжне, Торез, а також у селищах Бражіно, Комунарівка, Новогнатівка, Комсомольське, Кумачово, Новоамвросіївка, Первомайське, Сєдово, Старомлинівка і Стила Донецької області. У Луганській області зв'язок відновлено в містах Міусинськ, Молодогвардійськ, Суходільськ та в селищах Бірюкове, Червона Поляна, Гірниче, Калінінський, Комсомольський, Краснодон, Кіпренський, Ленінське, Новодар'ївка, Нижній Наличак, Широке, Щотово, Талове, Урало-Кавказ, Верхньотузлово, Ясеневський", - йдеться в повідомленні прес-служби.

Відновлення зв'язку стало можливим завдяки поновленню волоконно-оптичної магістралі Донецьк-Харцизськ-Торез, через розривів якої в цих населених пунктах виникли труднощі зі зв'язком.

За даними "Київстару", 80-90% обладнання компанії на Донбасі зараз знаходиться в робочому стані.

Нагадаємо, раніше "Київстар" відновив мобільний зв'язок в 11 населених пунктах на Донбасі.