ua en ru

"Скай-Буд ЛТД" при Кличко отримало більше 10 погоджень на будівництво на Осокорках

Після вступу Віталія Кличка на посаду міського голови Києва та голови Київської міської держадміністрації ТОВ "Скай-Буд ЛТД" отримало більше десятка погоджень та документів для будівництва ТЦ "Ле Бульвар" біля ст. м "Осокорки" у столиці. Так в прес-службі ТОВ "Скай-Буд ЛТД" прокоментували заяву представників КМДА про терміни отримання дозвільної документації забудовником.

Зокрема, повідомили в прес-службі, у період після травня 2014 р. були отримані узгодження окремих розділів проектів інженерного забезпечення у комунальних служб міста Києва, а саме: проекти зовнішніх мереж водопостачання, каналізації, дощової каналізації, електропостачання та ін.
Крім того, в цей період пройшли погодження схеми організації рельєфу проекту в "Київавтодорі", "Київенерго", ГУ Інженерно-транспортної інфраструктури р. Києва, КП "Київський метрополітен". Будівельний генеральний план був узгоджений в ДАІ ГУ МВС України в м. Києві.

У "Скай-Буд ЛТД" зазначили, що 12 листопада 2014 р. в ІГАСК р. Києва була отримана Декларація для початку виконання будівельних робіт і оновлена контрольна картка департаменту міського благоустрою та збереження міського середовища КМДА - ключові документи для початку будівництва.

Нагадаємо, раніше депутат Київради Сергій Котвицький повідомив, що документи на будівництво ТЦ оформлялися при трьох голів КМДА. У той же час заступник голови КМДА Павло Рябікін назвав такі заяви помилковими, оскільки компанія отримала містобудівні умови і обмеження на забудову земельної ділянки ще в червні 2011 р.

Оскільки дані документи є далеко не вичерпними для початку будівництва, прес-служба ТОВ "Скай-Буд ЛТД" наводить перелік паперів, які були отримані при різних градоначальниках, зокрема, за мерства Кличко, на підставі яких було розпочато освоєння ділянки. Документи, видані при Кличко, виділені червоним наприкінці хронології.