ua en ru

Навколо скандальної забудови на Осокорках з'явився паркан

Навколо скандальної забудови на Осокорках з'явився паркан Фото (РБК-Україна): навколо забудови на Осокорках з'явився паркан

Повідомляється, що місцеве населення буде намагатися знести паркан і відстояти зелену зону

У Дарницькому районі Києва біля станції метро "Осокорки" невідомі знову встановили паркан навколо скандального земельної ділянки, на якій заплановано будівництво торгового центру. Про це передає кореспондент РБК-Україна.

За словами місцевих жителів, паркан почали встановлювати вночі. Станом на 12:00 на будмайданчику з'явився екскаватор, який почав земельні роботи.

Територію охороняє близько десятка чоловіків у чорній формі.

Крім того, журналіст Володимир Тищенко у Facebook повідомив, що паркан поставив депутат Київради від партії "УДАР" Сергій Котвицький.

Віталій Кличко наказав міліції садити всіх активістів, які будуть порушувати закон.

"Сьогодні вночі депутат Київради від "УДАРу" Сергій Котвицький, знову поставив паркан навколо скандальної земельної ділянки біля м.Осокорки де планує побудувати торгівельний центр. Щоб якось подавити протест громади, яка вже неодноразово зносила паркан забудови, Віталій Кличко наказав міліції садити всіх активістів, які будуть порушувати закон.
Не дивлячись на погрози мера, місцева громада, сьогодні збирається о 19:00 біля м.Осокорки, щоб дати відсіч тітушкам, знести паркан і відстояти зелену зону", - йдеться в повідомленні.

Осокорки 3. Кличко наказав міліції садити всіх активістів що борються з незаконними забудовами в КиєвіВідео:...

Posted by Володимир Тищенко on 19 Май 2015 г.

Нагадаємо, в Одесі місцеві мешканці перекрили дорогу з-за незаконного будівництва.