ua en ru

У штабі ООС повідомляють про покращення тактичного положення на одному із напрямків на Донбасі

У штабі ООС повідомляють про покращення тактичного положення на одному із напрямків на Донбасі Фото: українські військові (facebook.com/ato news)

Командування ООС висловило подяку ЗМІ та блогерам за збереження конфіденційності дій укрїнських військових на Донбасі

Командування операції об’єднаних сил (ООС) повідомляє про покращення тактичного положення на одному із напрямків на Донбасі. Про це йдеться у повідомленні прес-центру ООС у Facebook.

"Сьогодні командири, сержанти та солдати, які безпосередньо виконують завдання з відновлення територіальної цілісності України, повідомлять українському суспільству про покращення тактичного положення на одному із напрямків в районі проведення операції об’єднаних сил", - йдеться у повідомленні.

Командування ООС також висловило подяку ЗМІ та блогерам за збереження конфіденційності дій укрїнських військових на Донбасі.

Також у штабі зазначають, що українські військові, незважаючи на інформаційну протидію з боку агресора, продовжують щоденну бойову роботу для відновлення територіальної цілісності України.

ЗВЕРНЕННЯ #ООС #операція_ОС Командування Об’єднаних сил дякує засобам масової інформації, блогерам та всім небайдужим...

Опубліковано Операція об'єднаних сил / Joint forces operation 16 травня 2018 р.

Зазначимо, кілька днів тому один з волонтерів повідомляв, що об'єднані сили встановили повний контроль над селищем Чигарі поблизу Горлівки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що штаб ООС просить блогерів не публікувати дані про тактичне просування на Донбасі.