ua en ru

В штабі АТО констатують суттєве зменшення обстрілів на Донбасі

В штабі АТО констатують суттєве зменшення обстрілів на Донбасі Фото: АТО на Донбасі (facebook.com/ato news)

Бойовики 7 разів обстрілювали сили АТО

В штабі антитерористичної операції (АТО) на Донбасі повідомляють про суттєве зменшення обстрілів з боку бойовиків. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

"Сьогоднішній день відзначився суттєвим зменшенням обстрілів українських позицій зі сторони противника. Проте повністю вогонь ворог не припиняв. Також 16 липня - День металурга і гірника, свято, яке широко відзначається на Донбасі, пройшло відносно спокійно", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, на Луганському напрямку з гранатометів бойовики били по українських опорних пунктах у Кримському, Новозванівці, Малиновому, а також обстріляли з мінометів калібру 82 міліметри житловий сектор селища Золоте.

Крім того, на Донецькому напрямку близько опівночі бойовики вели вогонь зі стрілецької зброї та великокаліберних кулеметів по шахті Бутівка, а Авдіївку обстріляли з танку. На Маріупольському напрямку близько 6 ранку бандформування били з артилерії калібру 122 міліметри по Широкиному.

Повідомляється, що всі 7 випадків застосування зброї противником зафіксовані до 7 ранку.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 16 липня 2017 року Сьогоднішній день відзначився суттєвим зменшенням обст...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 16 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики обстріляли житлові квартали селища Золоте (Луганська область) із забороненої мінськими домовленостями зброї.