ua en ru

Штаб АТО фіксує збільшення кількості обстрілів українських позицій з важких озброєнь

Штаб АТО фіксує збільшення кількості обстрілів українських позицій з важких озброєнь Фото: Бойовики

Бойовики накривають вогнем мирні квартали

Штаб антитерористичної операції (АТО) фіксує збільшення кількості обстрілу українських позицій з важких озброєнь з боку бойовиків. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО на Facebook.

Зокрема, в ніч з 24 на 25 квітня бойовики знову вдалися до обстрілу позицій сил АТО і населених пунктів з реактивних систем залпового вогню БМ-21 "Град".

"З 01.10 до 01.15, а також з 02.10 до 02.20 злочинці випустили, відповідно, 40 і 20 ракет по опорного пункту українських військ поблизу села Гранітне Донецької області. Крім того, вже другий раз за останній тиждень, бандформування накрили вогнем з "Градів" мирних жителів. З 02.30 до 02.35 бойовики випустили 20 ракет системи БМ-21 "Град" по населеному пункту Старогнатівка Волноваського району", - йдеться в повідомленні.
За даними штабу, також останнім часом значно збільшилася кількість обстрілів українських позицій з важких озброєнь.

"Тільки цієї ночі незаконні збройні формування застосували наших опорних пунктах неподалік Пісків та Авдіївки міномети калібру 120 міліметрів, а по позиціях в районі селища Гранітне - артилерію калібру 122 міліметри", - відзначили в прес-центрі.

НЕЗАКОННІ ЗБРОЙНІ ФОРМУВАННЯ ЗНОВУ ВДАЛИСЯ ДО ОБСТРІЛІВ ІЗ РЕАКТИВНИХ СИСТЕМ ЗАЛПОВОГО ВОГНЮ В ніч з 24 на 25 квітня н...

Posted by Прес-центр АТО on 24 квітня 2015 р.

Нагадаємо, бойовики вчора ввечері 21 раз обстріляли позиції сил АТО.