ua en ru

Штаб АТО: бойовики ввечері 3 рази обстріляли українські позиції

Штаб АТО: бойовики ввечері 3 рази обстріляли українські позиції Фото: українські війскові

Минулу добу в зоні АТО не пройшли спокійно повністю

В зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі вчора, 26 вересня, зафіксовано 3 обстрілу бойовиків. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"Минулу добу в зоні АТО не пройшли цілком спокійно. Якщо з півночі і до 20 годин незаконні збройні формування дотримувалися перемир'я, то вже наприкінці доби бойовики тричі обстріляли українські позиції на артемівському напрямку. Так, близько 20, 22 і 12 ночі найманці зі стрілецької зброї і великокаліберних кулеметів вели вогонь по нашому опорного пункту в селищі Лозове. У цьому ж районі працював ворожий снайпер", - йдеться в повідомленні.

Крім того, бойовики біля Троїцького вели провокаційний вогонь з гранатометів в напрямку лінії розмежування.

"Вже після опівночі, 27 вересня, проросійські банд формування знов вели вогонь по українському опорного пункту в Лозовій. Також слід зазначити, що за нашою оперативною інформацією серед бойовиків все частіше виникають конфлікти при спробах навести порядок і дисципліну", - додали в штабі.

Минула доба у зоні АТО не пройшла повністю спокійно. Якщо з опівночі і до 20 години незаконні збройні формування дотриму...

Posted by Прес-центр АТО on 26 сентября 2015 г.

Нагадаємо, в Станиці Луганській до 10 жовтня 2015 року відкриють тимчасовий пішохідний пункт пропуску на окуповану територію Луганської області.