ua en ru

Штаб АТО: бойовики зосередили активність в районі донецького аеропорту

Штаб АТО: бойовики зосередили активність в районі донецького аеропорту Фото: українські військові

Загалом, за добу було зафіксовано 29 обстрілу бойовиків

Найбільше випадків порушення умов "повної тиші" вчора, 20 січня, було зафіксовано в районі донецького аеропорту. Про це йдеться в повідомленні прес-центру антитерористичної операції (АТО) в Facebook.

"Ситуація в зоні проведення АТО залишається неспокійною. Бойовики незаконних збройних формувань продовжують порушувати умови перемир'я. Найбільше випадків порушення умов "повної тиші" за минулу добу зафіксовано в районі донецького аеропорту. Проросійські злочинці обстрілювали наші позиції з гранатометів і стрілецької зброї неподалік Пісків, Досвідченого і шахти "Бутівка", - йдеться в повідомленні.

Також з великокаліберного кулемета був обстріляний опорний пункт сил АТО біля Старогнатовки. З міномета були обстріляні позиції українських військових близько Талаковки, а в районі селища Луганське бойовики вели прицільний вогонь з гранатометів, стрілецької зброї і БМП з опорного пункту ЗСУ.

"загалом за минулу добу проросійські бандити 29 разів обстрілювали позиції сил АТО", - додали в штабі.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 06:00 годину 21 січня 2016 року:Ситуація в зоні проведення АТО залишається не...

Опубликовано Прес-центр штабу АТО 20 января 2016 г.

Нагадаємо, тристороння контактна група на вчорашніх переговорах у Мінську не змогла домовитися про обмін полоненими.