ua en ru

Шкіряк розповів про кадрові рішення в центральному апараті ДержНСТимчасово виконуючий обов'язки голови Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДержНС) Зорян Шкіряк розповів про кадрові рішення в центральному апараті ДержНС. Про це він написав у своєму F

Шкіряк розповів про кадрові рішення в центральному апараті ДержНСТимчасово виконуючий обов'язки голови Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДержНС) Зорян Шкіряк розповів про кадрові рішення в центральному апараті ДержНС. Про це він написав у своєму F Т.в.о. голови Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДержНС) Зорян Шкіряк

Тимчасово виконуючий обов'язки голови Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДержНС) Зорян Шкіряк розповів про кадрові рішення в центральному апараті ДержНС. Про це він написав у своєму Facebook.

"За погодженням з Міністром внутрішніх справ України Арсеном Аваковим, за угодою сторін, звільнений керівник Департаменту державного нагляду (контролю) у сфері пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту. Крім того, звільнено керівника та першого заступника Департаменту персоналу (кадри) ДСНС, а також керівник Управління взаємодії із засобами масової інформації та комунікацій з громадськістю", - написав Шкіряк.

За його словами, відділ власної безпеки і протидії корупції ДержНС буде реорганізовано і призначено нове керівництво.

Шкіряк пообіцяв, що найближчим часом відбудуться й інші кадрові зміни, як у центральному апараті, так і в територіальних структурах ДержНС.

Щодо перших кадрових рішень в Центральному Апараті ДСНС. За погодженням з Міністром внутрішніх справ України Arsen...

Posted by Зорян Шкиряк on 31 Март 2015 г.

Нагадаємо, Шкіряк пообіцяв боротися з "жирними котами", тобто з корупціонерами в ДержНС.