ua en ru

Шкіряк пообіцяв боротися з "жирними котами" у ДержНС

Шкіряк пообіцяв боротися з "жирними котами" у ДержНС Зорян Шкіряк

Тимчасово виконуючий обов'язки голови Державної служби з надзвичайних ситуацій (Держнс) Зорян Шкіряк пообіцяв вести нещадну боротьбу з жирними котами", тобто з корупціонерами у рядах служби. Про це він заявив в ході відкритого засідання колегії Міністерстві внутрішніх справ (МВС), передає кореспондент РБК-Україна.

"З жирними котами будемо вести нещадну боротьбу з тими, хто вважає, що сьогодні під час війни можна красти з бюджету!" - заявив Шкіряк.

За його словами, вже відомі факти корупції серед чиновників відомства.

"Наявні факти корумпованості чиновників є і вони відомі. Я хочу, щоб кожен про це знав... Відповідатимуть всі перед законом та перед людьми. Щодо діяльності деяких керівників обласних управлінь інформації достатньо і, повірте мені, сьогодні у ваших руках прийняти правильне рішення... Жарти закінчилися, оскільки сьогодні ми потребуємо тотальне оновлення роботи, в тому числі і в Держнс", - підкреслив Шкіряк.

Також він звернувся до керівників обласних управлінь Держнс і пообіцяв провести з ними індивідуальні зустрічі".

"Я проведу з вами індивідуальні зустрічі та чекаю від вас надання відповідної інформації. Я думаю, ви знаєте, про що йде мова. За кожного відповідного співробітника служби, незалежно від його рангу або статусу, я буду стояти горою", - сказав в. о. голови Держнс.

Нагадаємо, Шкіряк зажадав від обласних керівників Держнс звіти про держзакупівлі.