ua en ru

Шевченко: Екс-керівництво Мінекології брало участь у корупційних схемах

Шевченко: Екс-керівництво Мінекології брало участь у корупційних схемах Міністр екології та природних ресурсів України Ігор Шевченко

Міністр екології та природних ресурсів України Ігор Шевченко підтвердив участь колишнього керівництва Мінекології в корупційних схемах. Про це він заявив на брифінгу, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми не правоохоронний орган, ми не можемо стверджувати, що дійсно ці люди (звільнені з посад - ред.) винні в корупції. Це вже робота прокуратури та Міністерства внутрішніх справ - нехай вони цим займаються. Але за нашою інформацією, там дійсно було не все в порядку", - зазначив Шевченко.

Раніше з керівних постів в Мінекології були звільнені заступник міністра, керівники та заступники Державної служби геології та надр, а також директор департаменту ліцензування міністерства, які, за словами Шевченка, підозрюються в участі в корупційних схемах.

Нагадаємо, напередодні Мінекології оголосило відкритий відбір кандидатів на посади заступника міністра та голів департаментів.