ua en ru

"Шахтар" вирвав перемогу над "Аталантою" в Лізі чемпіонів

"Шахтар" вирвав перемогу над "Аталантою" в Лізі чемпіонів

"Гірники" забили переможний гол у компенсований час

"Шахтар" у компенсований час вирвав перемогу над "Аталантою" у другому турі групового етапу Ліги чемпіонів. Поєдинок в Мілані на стадіоні "Сан-Сіро" завершився з рахунком 2:1.

На 14 хвилині півзахисник італійського клубу Ілічич впав у штрафному "Шахтаря" після контакту з Кривцовим. Головний арбітр Тобіас Штілер взяв паузу, щоб відеоассістенти подивилися повтор епізоду. Арбітру підказали, що пенальті був, а Кривцова була показана жовта картка. Пенальті виконав сам Ілічич, але Пятов парирував удар.

"Гірники" все ж пропустили на 28 хвилині гри - Дуван Сапата вивів "Аталанту" вперед. На 41 хвилині Жуніор Мораес зрівняв рахунок, а на останніх секундах матчу переможний гол забив Манор Соломон.

Півзахисник збірної України Руслан Малиновський з'явився на полі на 57 хвилині поєдинку, замінивши автора гола в ворота донеччан Ілічіч.

Нагадаємо, обидві команди зазнали розгромних поразок у стартових матчах. У своєму дебютному поєдинку Ліги чемпіонів "Аталанта" в гостях програла загребському "Динамо" (0:4). "Шахтар" крупно поступився в Харкові "Манчестер Сіті" - 0:3.