ua en ru

Сенцов: сподіваюся, Москва не увійде до складу ДНР

Сенцов: сподіваюся, Москва не увійде до складу ДНР Фото: Олег Сенцов

У ЗМІ оприлюднено лист українського режисера Олега Сенцова

Український режисер Олег Сенцов, який вже рік знаходиться під арештом в Російській Федерації, висловив надію, що "Москва не увійде до складу ДНР". Про це він заявив у своєму листі, текст якого опублікувало Радіо Свобода.

"Спасибі тим, хто "Крим не наш", і взагалі... Сподіваюся, що Москва все ж не увійде до складу ДНР. Судячи з останньої прямої лінії, де президент спілкувався зі своїм народом, все більш актуальним стає питання "Путін, вийшли грошей. Тяжко". Сподіваюся, все у нас буде добре. У всіх разом і кожного окремо", - написав Сенцов.

Український режисер зазначив, що почуває себе добре і ні про що не шкодує.

"Ні про що ніколи не шкодую ні на що ніколи не сподіваюся. Просто живу. Зараз я живу у в'язниці, ось і вся моя життєва позиція", - написав він.

При цьому він заявив, що вважає себе більш вільним, ніж більшість росіян.

"Вважаю себе набагато більш вільним, ніж переважна більшість росіян, які живуть в чеховському футлярі і звідти через дірочку люблять Путіна", - зазначив Сенцов.

Нагадаємо, Олег Сенцов майже рік тому арештований владою Російської Федерації за звинуваченням у підготовці терористичних актів у Криму. В кінці квітня в Росії було завершено слідство по справі Сенцова.