ua en ru

СБУ у зоні АТО виявила три схрони зі зброєю

СБУ у зоні АТО виявила три схрони зі зброєю Фото: співробітники СБУ

Правоохоронці встановлюють походження вилученого арсеналу зброї та боєприпасів

У зоні проведення антитерористичної операції (АТО) співробітники Служби безпеки України (СБУ) та міліції виявили три схрони зі зброєю. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

У місті Мар'їнка Донецької області в одному з недобудованих будинків зловмисники приховали два гранатомети, три ручні гранати із запалами, та майже тисячу набоїв різного калібру.

Ще одну схованку правоохоронці виявили на околиці Артемівська Донецької області, неподалік кладовища. Звідти вилучено три гранатомети, протитанкову міну, чотири гранати із запалами та короб з набоями калібру 7,62 мм.

На території дачного кооперативу в селищі Підгорівка Старобільського району Луганської області у підвальному приміщенні напівзруйнованого будинку було виявлено цілий арсенал зброї: дев'ять гранатометів РПГ-22 та РПГ-26, три боєприпаси до гранатомета РПГ-7, 13 гранат - Ф-1 та РГД із запалами, а також сім тисяч набоїв різного калібру.

Правоохоронці встановлюють осіб, причетних до облаштування схронів, з'ясовують походження вилученої зброї та боєприпасів, а також здійснюють заходи для виявлення інших можливих місць їх прихованого зберігання.

Нагадаємо, СБУ в Старогнатовці затримала інформатора ДНР.