ua en ru

У СБУ заявили про непричетність до черг вантажівок в Крим, - нардеп

У СБУ заявили про непричетність до черг вантажівок в Крим, - нардеп Фото: черга з вантажівок на кордоні з Кримом

Фіскальна служба здивувалася такій заяві СБУ

У Службі безпеки України (СБУ) заявили, що не причетні до величезних черг з вантажівок, які вишикувалися на адміністративному кордоні з Кримом минулого тижня. Про це на своїй сторінці у Facebook написав народний депутат України Георгій Логвинський.

"Вчора, на засіданні Комітету з прав людини заступник керівника Антитерористичного центру при СБУ Кузнєцов Р. І. повідомив, що минулого тижня СБУ не зупиняла вантажопотік на кордоні з Кримом з метою наведення порядку і, відповідно, відпускали вантажівки теж не вони. Мовляв, це все "невстановлена особа" і провокація російських спецслужб", - написав він.

Нардеп зазначив, що подібне пояснення було сприйнято з подивом у Фіскальній службі, яка підтвердила, що затримка транспорту напряму пов'язана з діями СБУ.

Самый большой враг Украины – «невстановлена особа». Именно этот бандит проходит у нас по всем уголовным производствам. Т...

Posted by Георгий Логвинский on 2 Июль 2015 г.

Зазначимо, минулого тижня в ЗМІ з'явилася інформація про те, що прикордонники з метою наведення порядку не пропускають вантажівки з материкової України в Крим. Черга із сотень вантажівок розтяглась на кілометри. У ЗМІ з'явилася інформація про те, що в чергах винна СБУ, яка проводить спецоперацію.

Нагадаємо, з 25 червня Держприкордонслужба призупинила пропуск вантажівок з продуктами в Крим.