ua en ru

СБУ оголосила в розшук екс-міністра юстиції Лукаш

СБУ оголосила в розшук екс-міністра юстиції Лукаш Фото: Олена Лукаш

Олена Лукаш оголошена в розшук

Служба безпеки України (СБУ) оголосила в розшук колишнього міністра юстиції України Олену Лукаш. Відповідна інформація розміщена на сайті Міністерства внутрішніх справ України.

Повідомляється, що Лукаш зникла 28 липня 2015 р. На сайті зазначено, що у суду є постанову на затримання Лукаш з метою приводу.

Екс-міністру інкримінують заволодіння шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем державними коштами в особливо великих розмірах.

СБУ оголосила в розшук екс-міністра юстиції Лукаш

Фото: Олена Лукаш оголошена в розшук

Нагадаємо, заступник генерального прокурора України від 28 травня 2015 р. повідомив про підозру колишньому міністру юстиції України Олени Лукаш.

"Екс-чиновник підозрюється в заволодінні державними коштами шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчиненим за попередньою змовою групою осіб, в особливо великих розмірах, а також службовому підробленні, що спричинило тяжкі наслідки, тобто у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 5 ст. 191 ч. 2 ст. 366 КК України", - йдеться в повідомленні прес-служби Генеральної прокуратури України.

На початку серпня Печерський районний суд Києва заарештував три квартири в Києві Олени Лукаш.