ua en ru

СБУ "кришує" схеми руху товарів у зоні АТО, - заступник Коломойського

СБУ "кришує" схеми руху товарів у зоні АТО, - заступник Коломойського Геннадій Корбан

Співробітники Служби безпеки України "кришують" схеми руху товарів у зоні антитерористичної операції на сході країни. Про це сьогодні на прес-конференції заявив заступник голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації Геннадій Корбан, передає кореспондент РБК-Україна.

"Сьогодні прес-служба Дніпропетровської ОДА зробила заяву з приводу вбивства співробітника СБУ. Ми засуджуємо цей факт. Ми приєднуємося до пошуку злочинця. Ми будемо сприяти правоохоронним органам у розкритті цього резонансного злочину, але ми хочемо заявити про те, що пан Наливайченко, роблячи різні заяви, застосовує подвійні стандарти. Я сьогодні чітко заявляю про те, що ми знаємо, що саме співробітники СБУ налагодили і "кришують" схеми руху товарів у зоні АТО. Це пов'язано з супроводом металобрухту, горілки, сигарет і т. д. Ми вважаємо, що подібні подвійні стандарти у нас в країні неприпустимі в тій ситуації, в якій сьогодні перебуває наша країна, а це по суті війна", - заявив Корбан.

Нагадаємо, раніше голова СБУ Валентин Наливайченко заявив, що заступники Коломойського заважають розслідуванню СБУ за фактом загибелі співробітника.