ua en ru

СБУ не може ідентифікувати відправника листа з погрозами ОП

СБУ не може ідентифікувати відправника листа з погрозами ОП Лубківський заявив, що СБУ не знає хто відправив лист з погрозами Опозиційному блоку

Служба безпеки України не може ідентифікувати відправника листа з погрозами "Опозиційного блоку" від нібито "Української повстанської армії". Про це у Facebook повідомив радник голови СБУ Маркіян Лубківський.

"За результатами вивчення технічних властивостей листа, що надійшов на особисту електронну пошту пана Володимира Фесенка, СБУ було встановлено, що повідомлення відправлено за допомогою сервісу разових поштових адрес, який знаходиться на хостингу в компанії, яка знаходиться на території ФРН. При пересиланні листа використовувався анонімізатор, ймовірно TOR, з транзитними IP-адресами у Великобританії і США. Відправник зробив максимальні заходи, щоб унеможливити його ідентифікацію, що ставить під сумнів достовірність повідомлення і наміри автора", - повідомив Лубківський.

За його словами, у СБУ також провели лінгвістичну експертизу, яка підтвердила, що текст складений не носіями української мови.

Шановні друзі,За результатами вивчення технічних властивостей листа, що надійшов на особисту електронну скриньку пана ...

Posted by Markian Lubkivskyi on 17 Апрель 2015 г.

Нагадаємо, раніше нардеп прокоментував лист з погрозами ОП від УПА.