ua en ru

Samsung Galaxy Note 5 доступний для замовлення в Україні

Samsung Galaxy Note 5 доступний для замовлення в Україні

Компанія "Samsung Electronics Україна" оголошує про те, що флагманська модель Samsung Galaxy Note 5 доступна для попереднього замовлення в Україні з 9 по 28 жовтня 2015 року. Про це йдеться в повідомленні прес-служби компанії.

Як наголошується, доступна можливість попереднього замовлення Samsung Galaxy Note 5 c 9 по 28 жовтня 2015 року, після чого, з дня старту продажів в Україні - 30 жовтня 2015 року, можна отримати портативний акумулятор для швидкої зарядки в подарунок у роздрібних мережах та фірмових магазинах Samsung.

У прес-службі повідомляють, що для замовлення доступні моделі в золотому і чорному кольорі з об'ємом внутрішньої пам'яті 32 ГБ. Рекомендована роздрібна ціна - 19 999 грн.

Зробити попереднє замовлення можна на офіційному сайті Samsung.

"Samsung Galaxy Note 5 об'єднав незабутній дизайн і високу продуктивність: найбільш технологічний екран, камера преміум-класу для фотографій і відео найкращої якості, швидка бездротова і дротова зарядка і неймовірно потужний процесор. Оперативна пам'ять, об'єм якого збільшено до 4 ГБ, що дозволяє користувачам насолоджуватися комфортною роботою в режимі багатозадачності, відстежувати всі повідомлення, швидше оновлювати пости в соціальних мережах і насолоджуватися іграми з найсучаснішою графікою, не стикаючись з труднощами в роботі", - йдеться в повідомленні.

Наголошується, що оновлене перо S Pen швидке і зручне, оскільки поміщається в руці і дозволяє ще легше вводити інформацію. Завдяки унікальному механізму натискання S Pen можна швидко записувати свої ідеї або потрібну інформацію без розблокування екрана. Air Command, набір з шести функцій, три з яких можуть бути задані користувачами, дозволяє легше і швидше виконувати різні завдання: значок Air Command розміщений на екрані для миттєвого доступу до будь-якого S Pen інструменту. Також користувачі можуть коментувати PDF файли, а з функцією Scroll capture - захоплювати довгі веб-статті або великі зображення.

"Samsung Galaxy Note 5 відрізняється своїми мультимедійними можливостями завдяки кращому в галузі 5,7-дюймовому Super AMOLED-дисплею з роздільною здатністю Quad HD, який робить зображення неймовірно чітким і контрастним", - підкреслили в прес-службі.

Крім цього, Samsung Galaxy Note 5 обладнаний удосконаленою камерою, яка завантажується за допомогою подвійного кліка кнопки Home менше, ніж за одну секунду - Quick Launch, функцією автоматичної зйомки HDR в реальному часі, оптичною стабілізацією і абсолютно новими фільтрами. Обидві камери - фронтальна і тильна - обладнані системою оптичної стабілізації, яка забезпечує відмінне відео рухомих об'єктів. Режим відео колажу дозволяє користувачам легко записувати і редагувати короткі відео з різними рамками і ефектами. Samsung Galaxy Note 5 оснащений 4K (UHD) відео і функцією онлайн-трансляції (Live Broadcast), яка дає можливість миттєво транслювати Full HD відео прямо з телефону як для одного, так і для групи контактів, або публічно на YouTube. Всі, хто отримають посилання на трансляцію в YouTube з Samsung Galaxy Note 5, зможуть насолоджуватися потоковим відео зі свого смартфона, планшетного комп'ютера або Smart TV з можливістю підключення до YouTube.

Samsung Galaxy Note 5 також підтримує бездротову і провідну технологію підзарядки. Вбудована бездротова технологія швидкої підзарядки сумісна практично з будь-якої доступної станції зарядки. Смартфон заряджається приблизно за 90 хвилин за допомогою стандартного зарядного пристрою, а з останньою моделлю бездротової зарядки - приблизно за 120.

Безпеку даних Galaxy Note 5 забезпечує платформа Samsung KNOX Active Protection (вбудована в пристрій або поза комплекту) і My KNOX (програма з простою і швидкою установкою) для захисту особистих і робочих даних користувачів.

Характеристики Samsung Galaxy Note 5

Samsung Galaxy Note 5 доступний для замовлення в Україні