ua en ru

"Самопоміч" розблокувала трибуну Ради після обіцянки Гройсмана розглянути вибори в Кривому Розі

"Самопоміч" розблокувала трибуну Ради після обіцянки Гройсмана розглянути вибори в Кривому Розі Фото: Верховна Рада

Рада розгляне призначення виборів у Кривому Розі після змін до Конституції

Фракція "Самопоміч" розблокувала трибуну Верховної Ради України після обіцянки спікера парламенту Володимира Гройсмана розглянути призначення виборів у Кривому Розі. Про це у Facebook повідомив заступник голови "Самопомочи" Єгор Соболєв.

"Лідери парламентських фракцій і спікер пообіцяли перейти до розгляду проблеми Кривого Рогу відразу після завершення дискусії про перебудову судів. Розблокували трибуну", - повідомив Соболєв.

Лідери парламентських фракцій та спікер пообіцяли перейти до розгляду проблеми Кривого Рогу одразу після завершення дискусії про перезаснування судів.Розблокували трибуну.Чекаємо виконання обіцянки

Опубликовано Єгором Соболєвом 22 декабря 2015 г.

"Ми проводили консультації щодо голосування питання Кривого Рогу, тож ще раз вибачте за таку затримку, вона була змушена. І ми ухвалили рішення наступне: після завершення розгляду питання по Конституції мною будуть внесені два узгоджені пропозиції про те, яким чином ми зараз розглядаємо питання по Кривому Рогу. Далі Верховна Рада ухвалить своє рішення, і ми його узгодимо", - заявив Гройсман.

Нагадаємо, раніше "Самопоміч" обіцяла блокувати трибуну Верховної Ради, поки парламент не призначить перевибори міського голови Кривого Рогу.