ua en ru

Садовий передасть ГПУ інформацію про тиск на нардепів "Самопомочі"

Садовий передасть ГПУ інформацію про тиск на нардепів "Самопомочі" Фото: Андрій Садовий

Мера Львова сьогодні допитають у Генпрокуратурі

Мер Львова і лідер партії "Самопоміч" Андрій Садовий має намір передати слідчим Генеральної прокуратури України (ГПУ) інформацію про тиск на народних депутатів від фракції "Самопоміч" в парламенті. Про це Садовий написав на своїй сторінці в Facebook.

"Зараз йду на допит в Генпрокуратуру. Відому мені інформацію щодо спроб "обробки" депутатів "Самопомочи" з метою розколу фракції передам слідчим. Далі справа за ними. Якщо звичайно у Генпрокуратури буде бажання довести цю справу до кінця.

Що стосується тиску і окремих розмов" з депутатами напередодні голосування по Конституції, то їх наслідки та ефективність проявляться вже сьогодні", - написав Садовий.

Він додав, що 16 липня під час розгляду в Раді питання про внесення проекту змін до Конституції на розгляд Конституційного суду, ні один депутат, крім Ганни Гопко, не підтримав цього рішення. "Потім включився каток - його наслідки будуть сьогодні. Віктор Кривенко, Єднак Остап, Вікторія Пташник і Павло Кишкар - коли ми запрошували вас у список "Самопомочи", ми домовлялися лише про те, що будемо діяти згідно моралі. Все ще вірю, що така річ можлива в політиці", - підкреслив мер Львова.

Зараз йду на допит в Генпрокуратуру. Відому мені інформацію щодо спроб «опрацювання» депутатів «Самопомочі» з метою розк...

Posted by Андрій Садовий on 31 августа 2015 г.

Нагадаємо, напередодні Генеральна прокуратура України викликала на допит мера Львова Андрія Садового для надання інформації про спроби підкупу депутатів партії "Самопоміч" за підтримання ними голосування в Раді 31 серпня про внесення змін до Конституції.