ua en ru

Саакашвілі: я повернуся в Грузію набагато раніше, ніж деякі думають

Саакашвілі: я повернуся в Грузію набагато раніше, ніж деякі думають Фото: Міхеїл Саакашвілі

Екс-Президент Грузії хоче відновити своє громадянство

Колишній Президент Грузії, новий голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеїл Саакашвілі обіцяє повернутися в Грузію і відновити своє громадянство, передає "Грузія Онлайн".

"До моменту, коли я повернуся в Грузію, і я переконаний, що це відбудеться набагато раніше, ніж думають деякі, народ змусить їх кримінальну справу закрити, і повернути мені громадянство", - заявив він.

За словами Саакашвілі, він не збирається нікому мстити, і лише конфіскує у мільярдера Бідзіни Іванішвілі майно, "награбоване у народу".

"У мене була ця грузинська мрія, і у мене вкрав її Квач Квачантирадзе (літературний персонаж)... коли прийде нормальний уряд, в Грузії не має порушуватися кримінальна справа проти кого-небудь. Єдиний, хто повинен солідно відповісти за все, це Іванішвілі. Я отримав тут таку потужну практику повернення грошей Януковича, що заберу гроші Іванішвілі, навіть якщо заховає їх у Зімбабве. Вся державна послуга перейшла в "Карту банк", це називається приватизацією і безжальним грабунком країни", - заявив Саакашвілі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за діяльністю Саакашвілі в Грузії буде стежити служба моніторингу діяльності партії.