ua en ru

Саакашвілі сьогодні зустрінеться з керівництвом Нацбанку

Саакашвілі сьогодні зустрінеться з керівництвом Нацбанку Фото: одеський губернатор Михайло Саакашвілі

На зустрічі також будуть присутні представники західних фінансових компаній

Сьогодні, 1 липня 2015 р., в Києві голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеіл Саакашвілі та представники західних донорів зустрінуться з керівництвом Національного банку України. Про це РБК-Україна повідомило джерело в оточенні Саакашвілі.

Так, за словами джерела, Саакашвілі зустрінеться з главою НБУ Валерією Гонтарєвою. "З ним (Саакашвілі) будуть представники західних (фінансових) донорів", - розповіло джерело.

Він додав, що рішення про зустрічі було прийнято напередодні.

При цьому джерело не змогло уточнити, представники яких саме фінансових компаній сьогодні на зустрічі Саакашвілі та Гонтарєвої.

Цю інформацію частково підтвердили й в НБУ. Тут планують, що Саакашвілі зустрінеться з заступником глави НБУ Владиславом Рашкованом для обговорення реформ у банківській сфері.

"У цій зустрічі статус робочої", - уточнили в НБУ, додавши, що, зважаючи на деякий форс-мажор, поки не планують спілкування з пресою представника керівництва НБУ та Саакашвілі.

Нагадаємо, кілька днів тому Саакашвілі влаштував перепалку з головою Державіаслужби Денисом Антонюком через авіареформу.