ua en ru

Ринок у Миколаєві відмовився дотримуватися карантину. Нацгвардія його заблокувала

Ринок у Миколаєві відмовився дотримуватися карантину. Нацгвардія його заблокувала Фото: Нацгвардія заблокувала ринок в Миколаєві (novosti-n.org)

У Миколаєві працівники ринку "Колос" вирішили продовжити працювати, незважаючи на введення жорсткого карантину. Для закриття ринку задіяли Національну гвардію.

Підприємці, які працюють на ринку, заявили, що тут покупців менше, ніж у супермаркетах. І вони не розуміють, чому їм працювати не можна, а супермаркетам можна. Так вони пояснили продовження роботи ринку.

НАПАДЕНИЕ ВЛАСТЕЙ НА РЫНОК КОЛОС, г. НИКОЛАЕВ. 04 апреля 2021 г. Часть 1 Instagram: 300nikolaevcev https://instagram.com/300nikolaevcev?igshid=1mkzlbv9mliaj Сайт : http://300niko.online/ Facebook : https://www.facebook.com/300nikolaevcev/ Telegram : https://t.me/nikolaevcev300 YouTube : https://www.youtube.com/channel/UCMC88YYX9iAEf0lYWKVVrgQ #300николаевцев #Николаев #mykolaiv #300Niko #300vsCorona #РАЗОМСИЛА

Posted by 300 николаевцев on Saturday, April 3, 2021

На місце вчора приїжджала поліція, однак їх не почули і правоохоронці поїхали. Однак, сьогодні вранці кілька десятків військовослужбовців Національної гвардії спільно з поліцейськими заблокували всі входи на речовий ринок "Колос".

Фото: Нацгвардія заблокувала ринок в Миколаєві (novosti-n.org)

Видання пише, що їм було поставлено завдання не пропускати на ринок нікого - ні продавців, ні покупців. Протоколи про порушення карантинних обмежень щодо них поки ще ніхто не складав.

Як пише "Новости N", в той же час, на речовому ринку, який розташований на протилежній стороні проспекту Миру, більшість торгових точок спокійно працюють.

Зазначимо, 3 квітня карантин у Миколаєві посилили і під заборону потрапила робота непродовольчих ринків.