ua en ru

Рядовим ГРУ в Тольятті заборонили користуватися соцмережами і мобільними, - джерело

Рядовим ГРУ в Тольятті заборонили користуватися соцмережами і мобільними, - джерело Фото: в Тольятті військовим наказали здати мобільні телефони

Ситуація в частині залишається напруженою після затримання на Донбасі російських військових Александрова і Єрофєєва

Пересічним з тольяттінської військової частини №21208 наказали здати мобільні телефони та видалити профілі в соціальних мережах як мінімум до літа, передає російське видання Дощ з посиланням на джерело у військовій частині.

Як повідомило джерело видання, рядовим наказали здати всі мобільні гаджети, видалити профілі в соціальних мережах і не виходити на зв'язок навіть з батьками. На питання, до якого моменту будуть діяти подібні обмеження в частині сказали, що до кінця літа.

Джерело встиг подзвонити своїм друзям і батькам. У телефонній розмові він не став детально розповідати про ситуацію в частині ситуації.

Солдатам військової частини порадили подякувати журналістам, які нещодавно були затримані під час зйомок сюжетів про військової частини.

Джерело зазначив, що ситуація в частині в Тольятті залишається напруженою через затриманих на території України Александрова і Єрофєєва, які, як вони самі розповіли, є діючими військовослужбовцями та проходять військову службу в частині №21208. Також він додав, що солдатам частині неодноразово пропонували перейти на контракт, пізніше їх перенаправляли на кордон з Україною.

Нагадаємо, 22 травня в Тольятті поряд з військовою частиною, в якій, служать затримані російські спецназівці, затримали журналістів телеканалів "Дощ" та "Інтер".