ua en ru

Керівник "Кінопошуку" пішла у відставку після скандалу з перезапуском

Керівник "Кінопошуку" пішла у відставку після скандалу з перезапуском Фото: Руководитель сайта "Кинопоиск" Ольга Мансурова

Команда, яка працювала над перезапуском, продовжить свою роботу

Керівник сайту "Кінопошук" Ольга Мансурова пішла з компанії після скандального перезапуску. Її місце займе нинішній керівник напрямку медіасервісів в "Яндексі", передає РБК.

"Це рішення вона прийняла самостійно", - повідомила представник компанії Юлія Бабікова. При цьому, команда, що працювала над перезапуском, продовжить свою роботу, зазначила вона.

Раніше, 8 жовтня, "Яндекс" представив нову версію найбільшого в Рунеті сайту про кіно "Кінопошук". Повідомлялося, що перезапуск супроводжувався великим технічними проблемами, а також великою кількістю негативних відгуків з боку користувачів, які були незадоволені, що замість звичної "бібліотеки" про кінофільмах, вони отримали агрегатор онлайн-відео від партнерів "Кінопошук", при тому, що багато функціонал старого сайту виявився втрачений.

Вчора, 12 жовтня, "Яндекс" повернув старий "Кінопошук", а новий переніс на домен beta.kinopoisk.ru, де планує продовжувати його тестування до тих пір, поки не вдасться усунути всі технічні неполадки і претензії з боку користувачів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Microsoft і Яндекс оголосили про співпрацю.