ua en ru

Росія заявила, що буде збивати випущені по Сирії ракети США, - Трамп

Росія заявила, що буде збивати випущені по Сирії ракети США, - Трамп Фото: Дональд Трамп (whitehouse.gov)

Раніше Трампу рекомендували завдати ракетних ударів по декількох цілях у Сирії

Російська Федерація заявила, що буде збивати випущені по Сирії ракети США. Про це в Twitter повідомив президент США Дональд Трамп.

"Росія обіцяє збивати всі ракети, випущені в Сирії", - написав Трамп.

Трамп також закликав Росію приготуватися до того, що ракетні удари будуть. Крім того, він зазначив, що РФ не повинна бути партнером з "тваринам, які вбивають своїх людей".

Нагадаємо, раніше радники президента США Дональда Трампа рекомендували йому завдати ракетні удари по кількох цілях у Сирії у відповідь на застосування хімічної зброї в Думі.

Так, Трамп і його радники розглядають плани нанесення удару по об'єктах у Сирії, який може стати ще більш руйнівним, ніж торішній ракетний удар по військовому аеродрому в сирійській провінції Хомс. Відповідні дії включають ракетні удари по кільком цілям протягом більше одного дня.

Відзначимо, за даними Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ), в сирійському місті Дума у 500 постраждалих виявили симптоми отруєння хімічною речовиною.

Також прем'єр-міністр Британії Тереза Мей, президент США Дональд Трамп і президент Франції Емманюель Макрон заявляли, що міжнародне співтовариство повинно відповісти на застосування хімічної зброї в Сирії.