ua en ru

Росія нарощує танкові війська на кордоні з Україною, - екс-радник міністра оборони США

Росія нарощує танкові війська на кордоні з Україною, - екс-радник міністра оборони США Фото: Філіп Карбер (flickr.com csis_er)

За його словами, Україна повинна суттєво збільшити кількість протитанкового озброєння

Російська Федерація нарощує танкові війська на кордоні з Україною. Про це заявив американський експерт в галузі безпеки та оборони, колишній радник Міністерства оборони США з питань стратегічного розвитку Філіп Карбер, передає прес-служба Генерального штабу Збройних сил України на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

За його словами, Росія нарощує військові спроможності на кордонах України.

"Оскільки російська армія наближається до українських кордонів, військовий дисбаланс дедалі глибшає й глибшає. Коли Російська Федерація завершить розбудову цих спроможностей, це складатиме більші загрози для України та створить нестабільну ситуацію для всієї Європи", - підкреслив екс-радник.

Карбер зазначив, що Україна має суттєво збільшити кількість протитанкового озброєння.

"Для того, щоб стримати танкову армію, яка вже на кордонах, Україна має суттєво збільшити кількість протитанкового озброєння. Україна працює над власним сучасним протитанковим озброєнням, але це забере час. Тож існує реальна надзвичайна ситуація, яка вимагає, щоб українська армія отримала таку зброю вже зараз", - сказав він.

Позиція Заходу щодо не надання Україні оборонної зброї виявилася хибною – Філіп Карбер. Ставлення країн Заходу до ситу...

Опубліковано Генеральний штаб ЗСУ / General Staff of the Armed Forces of Ukraine 29 червня 2017 р.

Нагадаємо, заступник генерального секретаря Північноатлантичного Альянсу (НАТО) Каміль Гранд заявив, що дії Російської Федерації надзвичайно небезпечні для світового порядку.