ua en ru

Суд над Савченко: свідчення дає експерт-криміналіст

Суд над Савченко: свідчення дає експерт-криміналіст Фото: Надія Савченко

Докази представляє сторона обвинувачення

У Донецькому міському суді Ростовської області (РФ) сьогодні, 25 листопада 2015 року, розпочалося чергове засідання суду у справі української льотчиці Надії Савченко. Свої свідчення дає експерт-криміналіст, повідомляє "Медіазона".

Як повідомляється, свої докази продовжує представляти сторона звинувачення. Зокрема, сьогодні за допомогою відеозв'язку з Басманного районного суду Москви свої свідчення дає експерт-криміналіст.

"На зв'язку з Донецьком Басманний районний суд Москви, давати свідчення буде експерт-криміналіст Олександр Бобков", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, почалося засідання з того, що прокурори в черговий раз просили суд винести окрему ухвалу на адресу адвокатів і долучити скріншоти з Twitter адвоката Полозова про допит Плотницького.

"Що відбувається в соцмережах, ніякої різниці немає, прокурори повинні процесом займатися. Інакше як тиском на захист це назвати не можна", - заперечив Полозов.

Разом з тим, головуючий суддя Леонід Степаненко зазначив, що рішення про подання на адресу адвокатів буде прийнято при винесенні вироку.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Генпрокуратура України направила російській стороні матеріали, які, на думку захисту, можуть довести невинність української льотчиці Надії Савченко.