ua en ru

У Росії в ДТП за участю автобуса загинуло 7 людей, 48 постраждали

У Росії в ДТП за участю автобуса загинуло 7 людей, 48 постраждали Фото: ДТП в Тульській області

Імовірно, всі пасажири є громадянами Вірменії

У Тульської області (Росія) в ніч на 3 листопада сталася дорожньо-транспортна пригода (ДТП) за участю автобуса Москва-Єреван, що в результаті події загинуло 7 людей, 48 постраждали. Про це йдеться в повідомленні прес-служби уряду Тульської області.

"Вночі 3 листопада, в 2 часа12 хвилин, на 220 км траси М4 сталася дорожньо-транспортна пригода за участю пасажирського автобуса, що слідував за маршрутом Москва-Єреван. В автобусі перебували 63 людини. Імовірно всі пасажири автобуса є громадянами Вірменії. Постраждали 48 осіб, 7 осіб загинули", - йдеться в повідомленні.

Постраждалих госпіталізували. Одними з перших на місце події прибули бригади швидкої медичної допомоги.

У Росії в ДТП за участю автобуса загинуло 7 людей, 48 постраждали

Фото: ДТП за участю автобуса в Росії

Зазначимо, поліцією Тульській області було порушено кримінальну справу за частиною 5 статті 264 Кримінального Кодексу РФ "Порушення ПРАВИЛ дорожнього руху і експлуатації транспортних засобів, що призвело по необережності смерть двох або більше осіб". За даними поліції, в автобусі знаходились 2 водія, вони не постраждали. Обидва знаходяться у відділі МВС Росії по Узловскому району, з ними працюють співробітники поліції, які встановлюють всі деталі події.

Нагадаємо, 27 жовтня у ДТП в Тверській області загинула сім'я українців (чоловік з дружиною та двоє дітей).