ua en ru

У Росії арештований колишній "міністр оборони" ЛНР

У Росії арештований колишній "міністр оборони" ЛНР Колишній "міністр оборони" ЛНР Олег Бугров

У Санкт-Петербурзі заарештований колишній "міністр оборони" так званої "Луганської народної республіки" Олег Бугров, передає російське видання "Фонтанка".

Видання повідомляє, що Бугров, уродженець Луганської обл., заарештований на місяць за клопотанням Слідчої служби УФСБ по Петербургу і Ленінградській обл., де проти нього порушено кримінальну справу за шахрайство в особливо великому розмірі.

Повідомляється, що його підозрюють у махінаціях по справі російської компанії "Усть-Луга Ойл", матеріали якої датуються кінцем літа 2014 р. Компанію пов'язують із мільярдером і близьким другом Президента Володимира Путіна Геннадія Тимченка

"Посадові особи в правоохоронних органах категорично не хочуть ділитися з "Фонтанкой" інформацією про роль Бугрова", - пише видання. Але за інформацією джерел, колишній "міністр" ЛНР замішаний в махінаціях з прокладкою труб для нафтопроводу.

Нагадаємо, в жовтні 2014 р. в Луганську так звана "група війни" мала намір змістити чинного лідера бойовиків Ігоря Плотницького. Серед учасників тієї групи був і Олег Бугров.

"Екс-міністр оборони ЛНР" Бугров входить в санкційний список європейських країн, в тому числі і Швейцарії.