ua en ru

Рогозін розповів про страх Заходу перед Росією і натякнув, що танкам візи не потрібні

Рогозін розповів про страх Заходу перед Росією і натякнув, що танкам візи не потрібні Фото: Дмитро Рогозін

Рогозін також говорив про права Росії на Арктику

Віце-прем'єр-міністр Росії Дмитро Рогозін заявив, що Захід боїться Росію. Про це Рогозін заявив в ефірі програми "Вечір з Володимиром Соловйовим".

"Я завжди на цю тему жартував. Ну, мовляв, візи вони (ЄС і США - ред.) нам не будуть давати. Ось в санкції нас записали. Але танкам візи не потрібні, - заявив Рогозін.

Перед цим віце-прем'єр РФ говорив про права Росії на Арктику.

"Вони придумують навіть такі якісь дивні, явно легкоуразливі принципи, якісь доводи, що нібито нам треба всім дружно зібратися всім в Арктиці. Чому? Це страх перед Росією. Це перед тим. Що ми починаємо оглядатися навколо себе, починаємо дивитися на свою величезну територію. Адже ми ні на кого не заповзаємо. Нам би своє освоїти. Величезну Євразію, велику Євразію. І це наша територія, це наш шельф і ми його будемо забезпечувати безпекою. І ми будемо заробляти там гроші", - заявив Рогозін.

Нагадаємо, раніше Норвегія звернулася до російської влади за роз'ясненням з приводу відвідування архіпелагу Шпіцберген віце-прем'єром РФ Дмитром Рогозіним, який внесений до санкційний список Осло.