ua en ru

Результати перевірки щодо відстороненого голови ПЗЗ будуть найближчим часом, - МІУ

Результати перевірки щодо відстороненого голови Південно-західної залізниці будуть найближчим часом. Про це заявив на брифінгу заступник міністра інфраструктури Володимир Омелян, передає кореспондент РБК-Україна.

"Максим Бланк звернувся в правоохоронні органи. Те ж саме зробило Міністерство, виходячи з офіційного звернення Максима Бланка до керівництва Міністерства. Зараз МВС проводить ретельну перевірку... Сподіваюся, що результати будуть надані широкої громадськості найближчим часом", - заявив він.

Омелян повідомив, що вже на наступному тижні комісія представить результати розслідування щодо Кривопишного Кабінету міністрів України.

"Прем'єр-міністр дав чітке доручення провести розслідування стосовно окремого епізоду вподовж двох тижнів. Ми вже його завершуємо та сподіваємося, що на наступному тижні ці результати будуть представлені на розгляд Кабінету міністрів", - заявив заступник міністра.

Він зазначив, що розслідування проходить непросто, так як йде блокування не тільки щодо призначення окремих посадових осіб а й роботи самої комісії.

"Але хочу нагадати всім зацікавленим сторонам, що держава має всі необхідні ресурси, щоб навести порядок в окремій цій ділянці", - сказав Омелян.

Нагадаємо, Міністерство інфраструктури України проводить розслідування і фінансовий аудит щодо Південно-західної залізниці.