ua en ru

У Канаді жорстку посадку здійснив Airbus A320, постраждали 25 осіб

У Канаді жорстку посадку здійснив Airbus A320, постраждали 25 осіб Літак Air Canada

Через жорстку посадку борту Air Canada, який викотився за межі смуги в аеропорту Галіфакса (Канада) постраждали 25 людей, передає CBC.

Повідомляється, що на борту лайнера Airbus A320, який виконував рейс AC624 з Торонто в Галіфакс, знаходилися 127 пасажирів і п'ять членів екіпажу.

За словами прес-секретаря аеропорту Галіфаксу, причини інциденту ще неясні. Він пояснив, що, швидше за все, пілоти повністю контролювали літак в той момент, коли він торкнувся смуги.

Прес-секретар не зміг розповісти, наскільки серйозно постраждав борт Air Canada. Репортер CBC Анжела Маклвор виклала у своєму твіттері знімок, на якому видно сильні пошкодження носової частини A320.

Зараз аеропорт не приймає літаки і буде закритий до тих пір, поки лайнер не евакуюють з льотного поля. При цьому в Галіфаксі вдалося відновити подачу електроенергії, яка зникла після аварії. За непідтвердженими даними, лайнер міг пошкодити лінію електропередач.

Нагадаємо, 24 березня на півдні Франції розбився Airbus A320 з 144 пасажирами і 6 членами екіпажу на борту. В катастрофі ніхто не вижив.