ua en ru

В результаті ДТП у Вінницькій області постраждали 2 водії вантажівок

В результаті ДТП у Вінницькій області постраждали 2 водії вантажівок ДТП у Вінницькій області: постраждали водії вантажівок

В результаті ДТП у Вінницькій області за участю двох вантажівок постраждали обидва водії. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України у Вінницькій обл.

"17 квітня у Гайсинському районі Вінницької області, зіткнулися "Рено Магнум" та "Вольво" з напівпричепом-цистерною, який перевозив 30 тонн карбідо-аміачної суміші. Внаслідок ДТП сталося пошкодження цистерни і незначний витік рідини, яку вчасно локалізували співробітники ДержНС. У ДТП постраждали обидва водії", - йдеться в повідомленні.

За інформацією начальника відділу Слідчого управління УМВС Олександра Тютюника, встановлено, що водій автомобіля "Рено Магнум" з напівпричепом, який перевозив борошно в напрямку міста Умань, виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з автомобілем "Вольво".

Водії обох автомобілів з тілесними ушкодженнями доставлені в лікарню. Найбільш постраждав водій "Рено", у якого констатували перелом ребер, забій грудної клітини, рвану рану голови.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ознаками правопорушення ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

В результаті ДТП у Вінницькій області постраждали 2 водії вантажівокВ результаті ДТП у Вінницькій області постраждали 2 водії вантажівокВ результаті ДТП у Вінницькій області постраждали 2 водії вантажівок

Нагадаємо, раніше в ДТП в Київській області постраждали 13 осіб.