ua en ru

В ДТП з автобусом Москва-Донецьк загинули 4 людини, 14 постраждали

В ДТП з автобусом Москва-Донецьк загинули 4 людини, 14 постраждали Фото: у Воронезькій області перекинувся рейсовий автобус

Водій не впорався з управлінням з-за погодних умов

У Воронезької області (Росія) в ніч на 30 листопада перекинувся рейсовий автобус Москва-Донецьк, в результаті ДТП загинули 4 людини, 14 постраждали. Про це повідомляють ГУМВС та МНС Росії у Воронезькій області.

"В 01.00 30.11.2015 р. в ОДС ФКУ "ЦУКС ГУ МНС Росії по Воронезькій області" надійшло повідомлення про ДТП за адресою: Каширський район, траса М-4 "Дон", 558 км. В результаті ДТП сталося перекидання рейсового автобуса "Москва-Донецьк", - повідомляє МНС Росії.

За даними ГУМВС Росії у Воронезькій області, 36-річний водій автобуса не впорався з керуванням через погіршення погодних умов (йшов крижаний сніг).

"В результаті даного ДТП, за попередніми даними, постраждали 14 пасажирів автобуса, 4 людей загинули (двоє чоловіків і двоє жінок у віці близько 40 років)", - повідомили в російській поліції.

В даний час на місці події працює слідчо-оперативна група, поліцейськими встановлюються обставини даного ДТП.

В обласному управлінні МВС Росії повідомили, що автобус прямував у бік міста Ростов. При цьому російські відомства не вказали, який Донецьк мається на увазі - окуповане бойовиками місто на сході України або Донецьк Ростовської області (Росія).

У той же час сепаратистське "Донецьке агентство новин" повідомило, що в ДТП з автобусом у Воронезькій області загинув один і постраждали 11 жителів Донецької області. За даними агентства, співробітники так званого "МНС ДНР" виїхали на місце ДТП в Росії для евакуації постраждалих.

В ДТП з автобусом Москва-Донецьк загинули 4 людини, 14 постраждали

Фото: у Росії потрапив у ДТП автобус Москва-Донецьк

Нагадаємо, в ніч на 3 листопада в Тульської області (Росія) на 220 км траси М4 сталося ДТП за участю автобуса Москва-Єреван. В результаті ДТП загинуло 8 людей, ще близько 50 постраждали.