ua en ru

Режим припинення вогню на Донбасі дотримуються обидві сторони, - контактна група

Режим припинення вогню на Донбасі дотримуються обидві сторони, - контактна група Фото: АТО на Донбасі

Висновок зроблений на підставі доповідей офіцерів з СЦКК, а також представників ОБСЄ

Режим припинення вогню в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) сьогодні, 4 вересня, дотримуються обидві сторони конфлікту. Про це написала прес-секретар екс-президента України, представника України на переговорах Леоніда Кучми Дарка Оліфер на своїй сторінці в Facebook.

"Завершилася відеоконференція Тристоронньої контактної групи за участю представників окремих районів Донецької та Луганської областей.За підсумками спілкування по скайпу, учасники зустрічі констатують: в основному обидві сторони дотримуються режиму припинення вогню", - написала Оліфер.

За її словами, такий висновок був зроблений на підставі доповідей офіцерів із Спільного центру з контролю і координації, а також представників Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ.

"Також учасники Тристоронньої контактної групи обговорили підготовку та порядок денний найближчої зустрічі в Мінську, яка відбудеться 8 вересня", - додала прес-секретар Кучми.

Трехсторонняя контактная группа продолжает свою работу.Завершилась видеоконференция Трехсторонней контактной группы с ...

Posted by Дарка Олифер on 4 вересня 2015 р.

Нагадаємо, раніше тристороння контактна група по врегулюванню ситуації на Донбасі домовилася про припинення вогню з 1 вересня.

Разом з тим, згідно з інформацією спікера АПУ з питань АТО, за минулу добу, 3 вересня, в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі загинув один український військовий, поранених немає.