ua en ru

Яресько: розмови про переформатування Кабміну не йдуть

Яресько: розмови про переформатування Кабміну не йдуть Міністр фінансів України Наталія Яресько

Міністр фінансів України Наталія Яресько не думає, що склад Кабміну після 100 днів роботи буде переформатовано. Про це Яресько заявила сьогодні на прес-конференції в Києві, передає кореспондент РБК-Україна.

"Такі розмови не ходять в уряді. Я ані не впевнена у своїй посаді, ані не думаю про це. Я просто думаю кожен день, що мені треба робити, яка переді мною робота. Я не політик, я не маю політичного майбутнього, я технократ , міністр, який прийшов робити справу. Поки мені дадуть цю можливість, я з радістю буду виконувати свою службу для України. Скажуть, що вистачає моєї служби, тоді я пішла назад, побачу своїх дітей", - зазначила Яресько.

Глава Мінфіну висловила сподівання, що нинішній Кабмін матиме "довге життя". "Все єдині зараз. Президент із прем'єр-міністром, коаліція у ВР, всі працювали над цією програмою реформ, всі працювали, щоб вчасно виконувати цю програму. Я думаю, що єдність є. Я думаю, що уряд показав, що він вміє, уряд - це коаліція, і поки я не бачу таких ризиків", - сказала вона.

Раніше сьогодні глава Мінфіну Наталія Яресько виключила можливість свого призначення прем'єр-міністром України.