ua en ru

В районі Трьохізбенки вночі йшов бій, поранений боєць АТО, - Москаль

В районі Трьохізбенки вночі йшов бій, поранений боєць АТО, - Москаль Голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль

В районі Трьохізбенки Луганської області в ніч на 31 березня йшов бій між бойовиками та українськими військовими, був поранений боєць антитерористичної операції. Про це йдеться в повідомленні прес-служби глави Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

"Вчора (30.03) близько 22 години ночі група озброєних терористів висунулася до зруйнованого мосту через Сіверський Донець на околиці Трьохізбенки і обстріляла позиції українських силовиків. Зав'язався бій з використанням мінометів, гранатометів і автоматичної зброї. Через півгодини бойового протистояння бойовики відступили, проте в ході перестрілки один з українських військових поранений", - йдеться в повідомленні.

При цьому за словами Москаля, за минулу добу вогнева агресія бойовиків значно посилилася. Хоча сьогодні в штабі АТО зафіксували зменшення обстрілу з боку бойовиків.

"Протягом цілого дня тривали бойові зіткнення на околиці Кримського між українськими військовими і бойовиками, які переростали у бої із застосуванням гранатометів. Село залишилося поза межами зони ураження. Руйнувань житла та інфраструктури немає, ніхто з мирних жителів не постраждав, інформація про поранених силовиків уточнюється", - повідомив Москаль.

Також, за даними Москаля, на автодорозі Бахмутка ввечері в районі 29-го блокпоста періодично лунали вибухи мін.