ua en ru

Радикальна партія розглядає Вощевського як кандидата в мери Києва, - Ляшко

Радикальна партія розглядає Вощевського як кандидата в мери Києва, - Ляшко Фото: Валерій Вощевський

Лідер РП наполягає на розгляді питання про відставку соратника вже сьогодні

Радикальна партія Олега Ляшка розглядає віце-прем'єра Валерія Вощевського у якості кандидата на мерське крісло в Києві. Про це в кулуарах парламенту повідомив лідер Радикальної партії Олег Ляшко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми обговорюємо варіант про те, щоб Валерій Вощевський йшов кандидатом в мери Києва від Радикальної партії", - заявив Ляшко.

При цьому лідер Радикальної партії наполягає, щоб Верховна Рада розглянула заяву Вощевського про складення повноважень віце-прем'єр-міністра України вже сьогодні, хоча за регламентом розгляд таких питань відбувається в парламенті по четвергах.

"Зараз я розмовляв з головою парламенту Володимиром Гройсманом. Ми наполягаємо на тому, щоб парламент сьогодні розглянув заяву віце-прем'єр-міністра Валерія Вощевського про відставку", - сказав Ляшко.

Нагадаємо, 1 вересня 2015 р. Олег Ляшко оголосив, що фракція Радикальної партії виходить із правлячої коаліції і переходить в опозиції. Відразу після цього віце-прем'єр Валерій Вощевський, висунутий на посаду від РП, оголосив про відставку. Пізніше стало відомо, що ГПУ нібито готує повідомлення про підозру Вощевському.