ua en ru

Радикальна партія відкликає своїх депутатів з посад голів комітетів Ради, - Ляшко

Радикальна партія відкликає своїх депутатів з посад голів комітетів Ради, - Ляшко Фото: Олег Ляшко

Три парламентські комітети змінять своїх керівників

Радикальна партія відкликає своїх депутатів з посад голів парламентських комітетів. Про це сьогодні під час засідання Верховної Ради заявив лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Наша фракція відкликає своїх трьох народних депутатів з голів парламентських комітетів, отриманих в рамках коаліції. А представник фракції в коаліційному уряді Валерій Вощевський складає повноваження і йде у відставку з посади віце-прем'єр-міністра України",- заявив Ляшко.

Нагадаємо, представники "Радикальної партії" очолювали три парламентські комітети: комітет з питань промислової і митної політики - Віктор Галасюк, комітет з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства - Сергій Скуратівський та комітет з питань фінансової політики та банківської діяльності - Сергій Рибалка.

Нагадаємо, 1 вересня 2015 Олег Ляшко оголосив, що фракція Радикальної партії виходить з правлячої коаліції і переходить в опозиції. Відразу після цього віце-прем'єр Валерій Вощевський, висунутий на посаду від РП, оголосив про відставку. Пізніше стало відомо, що ГПУ нібито готує повідомлення про підозру Вощевському.