ua en ru

У Раді зареєстрували законопроект щодо введення в дію електронного декларування в 2016

У Раді зареєстрували законопроект щодо введення в дію електронного декларування в 2016 Фото: Володимир Гройсман

Гройсман впевнений у позитивному голосуванні за законопроект

У Верховній Раді України зареєстрували законопроект щодо введення в дію електронного декларування у цьому році, про що свідчить інформація на сайті парламенту.

Так, текст відповідного законопроекту № 3755 "Про внесення змін до Закону України "Про запобігання корупції" (щодо роботи електронної системи подання та оприлюднення декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування)" наразі відсутній.

Останній етап проходження документу - передано на розгляд керівництву.

Автор законодавчої ініціативи - депутат від фракції "Блок Петра Порошенко" Вадим Денисенко.

Спікер ВР Володимир Гройсман на своїй сторінці у соцмережі Facebook зазначив, що повністю підтримує цю ініціативу та впевнений у позитивному голосуванні щодо цього законопроекту.

"Сьогодні вже зареєстровано законопроект, яким відміняється правка у Держбюджеті щодо відтермінування електронного декларування до 1 січня 2017 року. Повністю підтримую цю ініціативу - я проти будь-якого відкладення на майбутнє заходів щодо запобігання та боротьби з корупцією. Переконаний, Верховна Рада проголосує за відповідне рішення", - підкреслив спікер парламенту.

Сьогодні вже зареєстровано законопроект, яким відміняється правка у Держбюджеті щодо відтермінування електронного деклар...

Опубликовано Volodymyr Groysman 5 января 2016 г.

Нагадаємо, автором поправки до державного бюджету на 2016 рік, згідно з якою електронне декларування переноситься на 2017 рік, є народний депутат, заступник голови депутатської групи "Воля народу" Андрій Деркач, заявляє нардеп від "Блоку Петра Порошенка" Віктор Чумак.