ua en ru

Рада сьогодні розгляне законопроект про Рахункову палату

Рада сьогодні розгляне законопроект про Рахункову палату Фото: Верховна Рада України

В порядку денному Ради немає питання відставки глави СБУ Наливайченко

Верховна Рада України сьогодні, 18 червня, розгляне законопроект № 2072 про Рахунковій палаті. Про це йдеться в порядку денному Ради.

Нардепи сьогодні розглянуть законопроект №2055а про внесення змін до деяких законів України для приведення їх у відповідність з положеннями закону України "Про ринок природного газу" (щодо особливостей впровадження господарської діяльності на ринку природного газу).

Крім того, до порядку денного винесено законопроект №2682 про внесення змін до статті 164 Податкового кодексу України (щодо оподаткування пенсійних виплат), законопроект №2742 про внесення змін у деякі законодавчі акти України щодо розвитку інституційної спроможності Національного банку України, законопроект №2806 про додаткові заходи по забезпеченню індивідуальної безпеки осіб, які виконують службові обов'язки в межах території, на якій введено військовий стан або проводиться антитерористична операція, законопроект №2620 про внесення змін до закону України "Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію" (щодо звільнення від призову на військову службу під час мобілізації викладацького складу вищих навчальних закладів та наукових співробітників).

Зазначимо, що в порядку денному відсутнє уявлення про відставку голови Служби безпеки України (СБУ) Валентина Наливайченка.

Голова фракції БПП Юрій Луценко вчора повідомив, що Президент України Петро Порошенко в цей же день внесе подання до Верховної Ради про відставку Наливайченка з посади голови СБУ.