ua en ru

Рада сьогодні розгляне законопроект про електронні довірчі послуги

Рада сьогодні розгляне законопроект про електронні довірчі послуги Фото: Верховна Рада (president.gov.ua)

Крім того, нардепи розглянуть питання ратифікації

Верховна Рада України (ВР) сьогодні, 4 жовтня 2017 року, розгляне законопроект про електронні довірчі послуги. Відповідний порядок денний опубліковано на сайті українського парламенту.

Відповідно до порядку денного, народні депутати у другому читанні розглянуть проект Закону про електронні довірчих послуг (повторне друге читання).

Крім того, нардепи розглянуть питання ратифікації Додаткового протоколу між урядами України і Республіки Хорватія про внесення змін до Угоди між урядами країн про сприяння та взаємний захист інвестицій.

Також, проект Закону про ратифікацію Угоди (у формі обміну нотами) між Кабміном і Урядом Латвійської Республіки про здійснення оплачуваних видів діяльності членами сімей співробітників дипломатичних представництв, консульських установ.

Нардепи розглянуть проект Закону про ратифікацію Угоди між Кабміном і Урядом Турецької Республіки про міжнародні комбіновані перевезення і проект Закону про ратифікацію Угоди між урядами України і США про відновлення дії Угоди між сторонами про співробітництво в сфері науки і технологій.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про заяву голови парламенту Андрія Парубія, що ВР може призначити новий склад Центральної виборчої комісії на наступному пленарному тижні.