ua en ru

Рада розгляне правоохоронну реформу на цьому тижні, - Гройсман

Рада розгляне правоохоронну реформу на цьому тижні, - Гройсман Фото: Володимир Гройсман

Верховна Рада 2 липня розгляне пакет законопроектів з реформою правоохоронної системи

Верховна Рада України у четвер, 2 липня розгляне пакет законопроектів з реформою правоохоронної системи. Про це голова Верховної Ради України Володимир Гройсман заявив на початку пленарного засідання, передає кореспондент РБК-Україна.

"Шановні колеги, на цей тиждень у нас є ряд важливих питань, які стосуються підвищення обороноздатності України, питань співпраці з МВФ та міжнародними фінансовими організаціями, а також продовження реформування правоохоронної системи. Очікуємо на четвер, що цей пакет законів, пов'язаний з реформою правоохоронної системи, буде підготовлений профільним комітетом і внесений до зали парламенту , - сказав Гроймсан.

Нагадаємо, Голова Верховної Ради України Володимир Гройсман доручив парламентському комітету з питань правової політики та правосуддя підготувати до розгляду у сесійній залі парламенту законопроект № 1776 "Про внесення змін до Конституції України (щодо недоторканності народних депутатів України і суддів)".

В свою чергу, Президент України Петро Порошенко повідомив, що цього тижня внесе до Верховної Ради України варіант змін до Конституції.